Arbejdsløshedsydelser

Arbejdsløshedsydelser (afhængig af jurisdiktion, også kaldet arbejdsløshedsforsikring eller arbejdsløshedskompensation) er betalinger foretaget af staten eller andre organer, der er godkendt til arbejdsløse. I USA finansieres tilskud via et obligatorisk statsforsikringssystem, ikke af de enkelte borgere. Afhængig af jurisdiktion og tilstand af personen kan disse beløb være små, dække kun basale behov eller kompensere for den tabte tid i forhold til den tidligere løn.

Arbejdsløshedsydelser ydes normalt kun til dem, der registrerer sig som ledige, ofte under forhold, der siger, at de søger arbejde og for øjeblikket er arbejdsløse. Det er verificeret, at dit helbred er blevet afskediget, og du er ikke blevet afskediget af grunden til de fleste stater.

I nogle lande fordeler fagforeninger / fagforeninger en stor del af arbejdsløshedsunderstøttelsen, et arrangement kendt som Gent-systemet.

One Reply to “Arbejdsløshedsydelser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *